Wednesday, February 29, 2012

something cute

assalamualaikum selamat pagi..

selamat hari lahir bagi sesiapa yang lahir pada hari ini 29 feb..memang bertuah..semalam sedang sedang discussion ternampak pula thumbdrive member ni..ala cutenya..selama ni dapat tengok dekat blog irine saja..dah dapat tengok dan pegang sendiri..kecil saja

look real

ok..moga dengan kehadiran pelbagai bentuk thumb or pen drive dapat menaikkan lagi semangat student nak buat assignment..

done..nak prepare pergi kelas pukul 11 ni..subjek umum titas..tamadun islam tamadun asia

4 comments:

Mysara Ab Rahman said...

comel giler!

aReLaN said...

hahahaha...comey giler pendrive camtu.kalau ada ni,kejap je hilang rasanya kena pow

ps :time kasih follow blog saya.dah follow sini balik.salam perkenalan

maza said...

alahaiiiii.. cutenya..
nak juga boleh?

di mana boleh dapatkan ek?
huhuhu

Realname Hidden said...

alahai..comel gila!
salam sua kenal..hidden follow sini..:)