Tuesday, February 7, 2012

student services

assalamualaikum,selamat malam..
malam ni barulah nak mencari semua benda nak packing,nak pergi esok..tulah acu suka sangat buat kerja last minute..dahla last minute,lepas tu,sempat lagi update blog..t shirt lengan panjang tak ada sangat semua tinggal kat kolej..alamatnya pinjam yang kakak punyalah..


esok ada program bawah utm..di panching kuantan..memandangkan aq duduk kuantan,dekat pula dengan panching..so better aq join..untuk memanfaatkan sisa cuti sem yang akan tamat minggu depan..dekat utm,aq seorang saja kuantan..susah pula nak cari geng..tak apa berdikari..
disebabkan aq duduk kuantan,so aq boleh bertolak dari rumah saja..peserta lain semua bertolak dari utm kl..ada juga manfaat duk kuantan..


dalam program ni,kami kena tinggal dengan keluarga angkat..so doakanlah aq dapat tunjukkan good attitude dengan penduduk sana...is any readers dari utm jb or utm ic join program ni?ok done..nak solat isyak,then packing..
doakanlah lah semoga program kami ni berjalan dengan lancar..amin..

6 comments:

Neno said...

Amin, aku follow blognya follow jangan lupa follow balik :D

noname said...

nak tanya. course ape yg tinggal kat UTM KL ye.(masa saya dulu xpindah JB lagi)

♥e'in♥ said...

nie kire mcm progrm anak angkat laa ek?

KAMIHIDUP said...

Amin, good luck.

Joejitakash The Cartoon Geek said...

http://joejitakash.blogspot.com

jemput jenguk blog saya

IFA Athirah said...

insyaAllah..