Friday, February 17, 2012

usr education services

assalamualaikum,selamat petang
sekalis kisah pasal khidmat pendidikan di sekolah luar bandar minggu lepas..team kami dapat ke smk seri panching..team lain dapat sekolah rendah..agak payah nak kawal sikit sebab dah besar dah pelajarnya..form 2,form 4 dan form 5 yang terlibat dengan program kami ni..


program ni hanya berlangsung selama 2 hari iaitu khamis dan jumaat..antara program nya macam biasa latihan dalam kumpulan..


ikrar student smksp

petang sebelum majlis penutupan,kami sebilangan fasilitator yang tak terlibat,pergilah ronda ronda dan bergambar di kawasan sekolah..

where am i?kanan sekali in purple..haha
 fasilitator sedang berbaris untuk bersalaman dengan adik adik pelajar sebelum berpisah..

nak sorok tapi nampak jugak

en sharil
penceramah jemputan pagi tu en sharil iaitu penduduk panching juga dan merupakan bekas pelajar smk seri panching..dan juga pengetua kolej asrama kami utm kl..en sharil bakal menyambung pHD di oversea pertengahan tahun ni..
over all,memang best..tapi agak kecewa sebab tak ada trademark setiap kumpulan..trademark yang bestnya sebab dapat menaikkan semangat kumpulan..erm maybe kekangan masa..
done..ok nak packing barang nak balik ahad ni..



3 comments:

Anum said...

bestnya

MEDIHA OMAR said...

Rindu zaman sekolah! Kalau dapat join jadi facilitator je pun mesti seronok! :)

stresssik said...

jgn stress sgt...

kita dh follow awak...
sudi2 kan mem follow kita..

http://stresssik.blogspot.com/