Monday, February 13, 2012

usr last day

assalamualaikum..selamat petang..
alhamdulillah selamat sampai di rumah pukul 9 malam sebaik saja tamat program usr utm di panching yang berlangsung selama 5 hari 4 malam..semalam hari terakhir program..kami dikehendaki pergi ke felda bukit sagu untuk khidmat masyarakat..antaranya mengemas kawasan rumah,menebas,memarang dan seangkatannya..

 kawan kawan ku yang gembira selepas perut diisi dengan nasi lemak selepas habis bergotong royong..


kami dibahagikan kepada 2 kumpulan..satu ke felda bukit sagu 1,satu kumpulan lagi ke felda bukit sagu 2..memang penat dan seronok,.


gotong royong ni tamat sebaik sahaja kehadiran YB ahli parlimen paya besar datang dan memberi sumbangan kepada tuan rumah yang kami bersihkan kawasan rumahnya..

bukti kepenatan teramat


 kamilah yang paling lambat balik ke rumah angkat sebab menunggu van yang tak sampai sampai..so bergambar


lepas tu,kami kena siap siap untuk majlis penutupan program ni dan packing semua barang..rumah yang kami tinggal sepanjang program
rumah kamilah yang paling jauh dari orang lain..rumah ni sangat besar,selesa dan best..petang petang kami naik motor jalan jalan kampung.. 
cenderahati daripada famili angkat
tak sangka dapat juga kenang kenangan dari famili sana..terima kasih

mug ni pon kami fikir last minute..buat kat teluk chempedak..famili sana bawa pergi jalan jalan di tc..so kami buatlah mug ni kat sana yang sememangnya famous di sana..
done..nak sambung makan laksa pula..hari hari sebelumnya kemudian pula..