Wednesday, February 29, 2012

whos born on 28th feb?

assalamualaikum lailah sa'idah..

tanggal 28 februari 1992,lahirlah seorang coursemate aq yang diberi nama farah lee..eh tu ally punya bini..nasib baik lahir 28,kalau 29 tunggu 4 tahun lagi la..farah,semoga apa yang diimpikan tercapai,blessed by Allah,be a good muslimah and be success in your life..

secret recipe cake..
even aq tak bersama sama dapat sambut dekat kafe,tapi dapat juga makan kek..yummy..thankz to bff farah,,tanpa idea korang,tak dapatlah kami merasa kek tu..


card for her
 semua coursemate kami telah mengabadikan tandatangan di belakang kad ni..special for you farah..

special kan tahun lompat ni,setiap tahun lompat kita berada di tempat yang lain,tahun ni aq di uni,4 tahun lepas aq di secondary school,8 tahun lepas aq di primary school,
4 tahun akan datang dimanakah kita nanti..insyAllah panjang umur..

6 comments:

syizanshafik said...

so far, takde lagi kawan yang sambut besday 29 feb.. kawan sy pun besday dia 28 feb juga.. =)

Adiba Lyana said...

my sis is so lucky to get such good friends! :)))

herry tan said...

nice topic n nice blog..

if u have time visit n follow my blog
herry-tan.blogspot.com.. thanks

liey said...

farah ni budak kms ke?

liey said...

farah ni budak kms ke?

acuyuhan said...

@lieyyup dy bdk kms