Thursday, March 22, 2012

dinner with PM

assalamualaikum..

currently dekat library,nak tunggu kelas pukul 2 nanti..malam semalam pergi uitm shah alam..semua uni terlibat dan menghantar wakil masing masing..nama saja wakil tapi utm hantar 5 bas..crowded sangat keadaan masa tu dengan orang nak pergi solat maghrib lagi..lepas tu rushing pula pergi masuk dewan..

tapi memang satu experience best la sebab mana mana pergi wajib berlaga bahu,punyalah ramai student dekat malaysia ni...then,dapat jumpa kawan kawan lama yang mostly from usim..miss korang..


suasana di dewan

pm berucap nak bagi baucar lagi..haha..tipu..
 kami lambat sampai ke dewan so tempat memang dah penuh,kalau kosong pon,penuh dengan letak beg masing masing..selfish betol..so kami  orang decided nak duduk kat luar lagipon dapat juga usha usha gerai gerai dekat uitm..lagipon duk luar dapat tengok pm live dan angin sepoi sepoi bahasa..

then,majlis habis pukul 11 malam dan masing masih boleh menjamu selera..last last sampai uni pukul 1 suku sebab bas utm la yang paling last sekali..bangun pagi ni,ambik nak,kelas pukul 8 pagi..masing masing dah bertukar jadi mata panda..comelnya..
thankz crew crew uitm shah alam yang sudi membantu kami menunjuk arah tempat dikehendaki..insyAllah esok pergi our main campus,utm jb