Saturday, March 3, 2012

what things that delight you?

assalamualaikum

baru lepas makan sebab makan la yang akan menggembirakan aq..apa perkara yang membuatkan korang gembira?kalau time makan memang senyum sampai ke telinga nak nak kalau makan dekat luar..suka makan tapi tak kuat makan..

baru lepas dari ujian komputer..alhamdulillah lulus..memang tak dinafikan soalan memang keliru dan makin susah..8 pagi dah terpacak dekat tempat tu sebab takut ramai orang..esok nak pergi bengkel pula..erm bilalah aq boleh balik rumah,kalau asyik busy weekend..i miss kuantan my hometown..


entri ni tak ada apa sangat pon,tapi entah tiba tiba rasa rindu dekat family..minggu ni memang tak boleh balik sebab famili pergi hantar my sis dekat uitm dungun..kenapalah tak dapat ke area kl dan selamgor,kalau tak boleh jenguk aq sekali..huhu..

ok..done..selamat berhujung minggu..tak dapat nak rasa weekend sebab penuh aktiviti..



8 comments:

Azee Hana said...

saya pon sangat suke makan la...bahagia je rasa dapat makan..kan..haha

kak mah said...

Salam berhujung minggu

Adylia Qarissa said...

dkna pon suka makan kalo free hahaaaa

aReLaN said...

suka makan.hehehe..tapi masalahnya jadi gemuk la nanti.

zafirah mizlan said...

makan free sgt seronak...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ujian komputer, bengkel??

amek lesen erkk.. hehe

Silent said...

hey, sy ajak awak join contest.tgk neh http://lovebloghaku.blogspot.com/2012/03/awesome-ga-by-sweetybeauty-shoppe.html :)

acuyuhan said...

@C.M.A @ CikMoonAdnanyup