Friday, April 6, 2012

barbecue

assalamualaikum

selamat pagi,,pagi ni sarapan dengan burger ayam..hari tu kelas kami buat barbecue,,bbq ni kami buat malam sebelum dinner dekat gombak,,kami mengambil masa hampir sejam untuk hidupkan api dan berjaya walaupun kami semua perempuan,,


kami start bakar pon dah lambat disebabkan api baru nyala,so kami terpaksa agihkan untuk goreng juga..sebab kami order ayam 9 ekor,memang kenyang sampai ke pagi esok..makanan sampingan lain mihun goreng,sosej,koktel dan air oren..

sosej 
ayam perap
alhamdulillah 
9 ekor ayam habis juga..semua orang pakat pakat membawa balik ayam ke bilik masing masing buat breakfast keesokannya,,bbq kami berakhir pukul 1 pagi dan tidur dengan perut kekenyangan ayam..
bosannya,harini tak ada kelas,,semua kawan dah balik kampung semalam dan pagi tadi,,insyAllah balik petang ni..

3 comments:

man said...

nak sikit blh x

misz l0vely said...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway nie http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

BLOG-EPIC-SCENE said...

sedapnya ayam panggang tuuuu.....biar pun blom masak......dh dpt byangkan lepas dh letak madu...LOL