Tuesday, April 24, 2012

budak comel

assalamualaikum..

semua orang suka tengok budak comel comel kan..rasa macam nak cubit cubit saja pipi biar lagi tembam..suka sangat tengok budak bawah 2 tahun yang comel comel,kalau boleh setiap kali selisih dengan budak budak,tangan ni mesti nak pegang pipi budak budak tu..

maybe sikap suka budak budak ni diwarisi oleh emakku yang dah lama jadi babysitter dulu..sebelum aq lahir lagi..dan disebabkan tulah selepas tamat form 6,decided nak kerja kat taska,, baru masuk hari pertama,dah diajar cara nak mandikan baby,cara pegang dengan betul,baby 3 bulan first aq mandikan..best gila..

kusangka panas hingga ke petang rupanya hujan di tengahari,,just kerja 2 bulan,then quit sebab penat sangat..yelah pekerja just 4 orang tapi nak handle budak seramai 30 lebih..memang tak rak..nak nak kalau musim selesema,memang satu taska jangkit termasuklah pekerjanya..

then,aq decide nak jaga budak kat rumah saja..so jagalah si husna ni..biasanya semua orang suka budak comel terutamanya kalau putih,tembam,gigi 2 batang,,,tapi bagi aq,budak tu lagi comel kalau dia pandai respond dan buat mimik muka macam si husna ni.

dengan abg ngahnya

besarnya jaket

suka buku
since husna anak cikgu,sebab tu dia memang suka buku..ala rindunya dah lama tak jumpa.. oklah nak solat zohor,kelas menanti pukul 2 petang nanti..
have a nice day

6 comments:

keli menari said...

memang comel!

mama maman aka yana said...

geram pipi.. gigit sikit.. hahahaha

AlyNn NyzAa said...

comel! follow cni~ jemput join segmen sy ea :D

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

alolo chumel nye..geram tgk hehe

Nafisa81 said...

suka tgk budak pompuan...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

allololo...tomeynye dier...:D