Saturday, April 7, 2012

can u guess

assalamualaikum

sekarang berada di rumah,selamat sampai 10 malam semalam..nama cuti seminggu tapi banyak sangat assignment kena buat..buka sem nanti,3 ujian menanti..haha..kenalah menghadap buku..
tadi tengok kbs and sbs dan tiba tiba terfikir apa beza cina,korea dan jepun..google punya google jumpa pon bezanya..can you guess which one korean,chinese and japanese..

quite same
surelah korang boleh teka..mostly malaysian kan peminat setia korea..aq minat tapi just minat cerita yang terus habis..tak suka drama yang meleret leret panjang sampai episod 100 bagai ke...dan minat sangat we got married..boleh ajar kita jadi lebih berperasaan..
pen off,esok nak pergi kenduri..

8 comments:

Aimie Dalia Izzaty said...

ala, mana satu jepun, korea, chinese. saya tak tahu ni. saya bukan peminat korea pun. hehe, tp rasa2 nya yg kiri tu jepun kot. haha

Myra Azraff said...

saya dengan banggenya..mengatakan..muka mereka tak tumpah seperti pendatang asing tanpa izin ke malaysia..kahkah..okey tak lawak..=,=

Ikhwan Annas said...

Dari kiri, jepun, korea and china. mungkin? =)

Kancil 8349 said...

dari kiri Cina, Korea dan Jepun...

Karukord Jagau's said...

x reti nk teka la...jarang tgk tv hehehee

Seri Ayu said...

sayapun bukan peminat korea. haha :)
yg mane satu ni.

Norasiah Nasir said...

mybe diaorg mkn benda yang sama kot..hhaahahaa...

ai pun tak minat tgk cte korea..
cuma antooo cte kartun jepun shincan n doremon je..

EyA edamanhatiku said...

korea cina jepun..2 dpan xpasti p last tu cm lbih 50% pasti coz mka jepun tuu