Thursday, April 5, 2012

dinner at gombak

assalamualaikum selamat malam..

malam khamis semalam ada diadakan dinner tahun 1 dan tahun 2,since kami akan move to jb,kami dinner bersama sama dengan our dean..pilihan dibuat di restoran kunang kunang gombak..pelbagai jenis makanan buffet disediakan,western dan malay food,,memang puas hati dan kenyang,,

welcome
restoran ni cantik tau..klasik dan berangin,,memang ramai pelanggan masa tu,,penuh dengan tumbuh tumbuhan,,malam tu kami dihiburkan dengan karoke oleh pelajar utm juga yang ingin menonjolkan bakat..

souvenir yang kami dapat

tak ada mood sangat nak pergi malam tu sebab kelas seharian sampai petang,lepas maghrib kena siap siap dah,,,tapi memandangkan perut yang lapar,,kenalah gagahkan diri juga..

antara makanan yang dihidangkan ialah spagheti,nasi goreng,ayam barbecue,rojak,sandwich,mi kari,bubur kacang,mushroom soup,pizza,karipap,buah buahan, dan banyak lagi makanan western yang tak tahu nama apa..


dah lama tak makan aneka mi kuah,,so aq pilih mi kari,sandwich dan mushroom soup dan air teh susu lagipon mi kari memang sikit saja orang ambil,,,sedap dan pedas..

view
puas hati makan dekat kunang kunang ni,bergambar pon puas..sebab persekitaran memang cantik,,tak sempat nak snap gambar makanan sebab cepat habis dan cepat pula pembantu chef tu isikan lagi,,
esok balik kuantan,cuti midsem..doakan selamat sampai rumah..

3 comments:

CintaZulaikha said...

harus banyak makan nih....kan kan..hhhwhhw

oshinz said...

gombak tu dekat area mane eh?

Stilla Royazrie said...

comel nye souvenier tu...suka sangat! :)