Thursday, April 12, 2012

dunia semakin kejam

assalamualaikum ..

cuti mid sem dah nak habis..tadi tengah tengok audition on air ulangan..memang mostly peserta dapat kad merah..susah juga nak cari pelapis aznil..audition dari pagi sampai petang,cuma 3 orang yang dapat anda berpotensi...dan patutlah aznil  ambil dang suria sebagai juri jemputan,memang outspoken..contestant yang berbadan xxl atau sasa dapat kritikan dari dang suria..antaranya:

"i think u have to lose ur weight,tunggu pinggang macam kerengga dulu,,baru datang balik,,"
"terus terang awak ni tak hensem,dunia sekarang semakin kejam,nak yang cantik dan hensem saja,,"

memang betul pon dunia memang kejam nak nak malaysia yang pentingkan rupa dari bakat..tapi kadang kadang aq pon suka tengok benda benda yang cantik,pelakon pelakon korea yang comel,,biasalah fitrah manusia sukakan kecantikan..
tapi berbadan sasa ni la yang suara power kan..banyak kelebihan sasa ni antaranya comel dan 5 in 1 beb..

hehe banyaknya kepala
 time ni aq tak ada,saja usha gambar gambar lama..time ni pernikahan pak cikku yang berkopiah di belakang..dua kepala kecik di belakang married..3 yang depan saja belom..

so,apalagi cepat cepat amalkan penjagaan tidur selepas makan untuk kesan yang drastik..mana tahu lepas ni dapat job berlakon spiderman..jadi monster yang banyak tangan..haha

erm tiba tiba teringat tf makan semalam..yummy..
ya Allah,jauhkan lah malaysia dari bencana yang tidak diingini,,dekat dekatlah diri kepda Allah..

12 comments:

s a r said...

ehee.

dunia memang kejam. tapi Dia tak pernah kejam. kita ni hidup banyaknya dalam undang2 ciptaan manusia kan. undang tuhan takmo pulak nak ikut erk. huu.

Shawn Razaleigh said...

ganas gila dang suria. takut aih

Roxy's said...

i love froyo ^,^

Seri Ayu said...

takpernah makang tutti fruity.
sedapkah? =.= wuwuwu

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

wuwuwu drooling tgk TF tuu ;D

SumBody Me.. said...

ahahaha..ingtkn ada yg p audition on air 2 yg ada 5 kepala..hahaha

hajar saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

hajar saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

Stilla Royazrie said...

wah tutti frutti lah....sedap nye

Hanis Azla said...

comel aje gambar2 tu semua.. paling cuomel yg TF tu lah.. yummy..

Awie Omar said...

Salam. Terima kasih sebab sudi follow blog aku. Dengan senang hati juga telah
follow blog anda. Sebenarnya nak pelawa anda sertai NEXT TOP BLOGGER untuk
musim ke 2. Musim 1 dah habis. Boleh tengok kat blog dalam segmen NEXT TOP
BLOGGER. Harap sudilah turut serta. Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan
saja di ruang komen entri anda di sini (aku akan tengok balik) atau komen saja
di blog. Jika kurang berminat dan tidak mahu menyertainya pun tidak mengapa.
Maklumkan saja macam tadi jugak ATAU jika mesej ini tidak dibalas oleh anda
sebelum 23/4/12 maka aku anggap anda tidak mahu menyertainya. Apapun terima
kasih kerana sudi habiskan baca mesej ini.http://awieomar.blogspot.com/

Cik Amal said...

sedap oww tutti fruti

im follow ur blog
anda di tag
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-follow-by-hajar_20.html