Thursday, May 24, 2012

can u guess p2

assalamualaikum selamat malam

sekarang dah pukul 1 pagi,sedang siapkan untuk pembentangan esok,,biasanya minggu akhir 14 - 15 kenalah submit report,buat slide dan present..esok kelas pukul 8 - 9 pagi,,lepas tu balik boleh qada' tidur..then hari jumaat pon satu jam saja kelas,,then weekend..

tengah tengah malam ni teringin nak makan popia instant yang bukan inti popia.. can u guess makanan apa ni..?inti daripada ikan,kalau dulu nak buat makanan ni kena guna daun pisang yang bentuknya panjang,lidi untuk cucuk,kena bakar lagi..sangat terkenal di terengganu..

can u guess me?
sekarang bukan teknologi saja yang makin advance,makanan pon makin advance dan senang diperoleh..boleh katakan semua benda nak sejuk beku..

banyakkanlah beribadat di bulan rejab

5 comments:

Sallehudin Mohamad said...

amazing..tp ni bli bungkus masak sndri je kan..anyway!!!gud luck..cayok2

miss she said...

kat terengganu mmg banyak, tapi saya tak makan.. sebb ikan.. ^^

Adylia Qarissa said...

dkna dah tidur tengah2 malam hehee

cikLah said...

akak.. betol la dh byk mknan y canggih2 skang ni.. heheh.. ni otak2 dlm kulit popia.. suke sgt!!! y latest sy mkn is satar dlm kulit popia dbntuk mcm samosa.. satar tu ikan yang gaul dgn nyor.. tau kan... sodappp!!!

Sayidah Nafisah Ruslan said...

saya paling suka popia nugget.. hehe