Friday, May 25, 2012

jepun

assalamualaikum

dekat jepun?haha passport pon tak ada nak pergi jepun..dalam mimpi bolehla acu..hanya mampu pergi ke fakulti malaysian japanesses international institute technology(MJIIT).. fakulti baru di UTM yang setakat ni baru ada 2 course..undergraduate baru first intake..

baru first time pergi bangunan MJIIT disebabkan perlu berjumpa dengan academic advisor atas urusan untuk daftar subjek for next sem..disebabkan ini bukan fakulti kami,so macam orang gila mencari bilik advisor,,

since ini fakulti jepun,student student di bawahnya perlulah belajar bahasa jepun untuk memudahkan komunikasi antara student malaysia dengan jepun..lagipon student student ni nanti akan pergi jepun juga..

bangunan mjiit


so,adik adik yang baru lepas stpm,asasi,matrik ke yang ada latar belakang sains,,pilihla UTM ea course baru ni..
selamat weekend..

1 comment:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

bestnya dapat pergi jepun satu hari nanti..

saya teringin nak sambung dekat australia tapi takde kos yang saya nak.. sedih je :(