Saturday, June 16, 2012

bufday tok

assalamualaikum selamat pagi..

11 jun lepas bufday my tok..11 jun jugalah aq start exam... tak sabar nak habis exam 22 jun ni..tapi kena stay pula seminggu sebab ada program 28 jun nanti...sebelum balik rumah,nak pusing pusing dulu kl sebelum pindah skudai sem 3 nanti..

time bufday tok ni,aq di uni,,saja mengambil kesempatan untuk berkongsi gambar hari lahir tok.. kami sayang tok satu satunya tok yang tinggal,,,semoga tok panjang umur,murah rezeki dan diberi kesihatan yang baik...amin..

fiber cake..
fiber cake from secret recipe sangat sesuai untuk golongan emas yang tidak gemar makanan manis.. tapi tidak untuk golongan remaja seperti diriku..

ayahku menyuap tok..
ok,nak study...minggu ni berderet periksa kecuali rabu...
kegembiraan tok,kegembiraan kami semua...hehe..

2 comments:

Yana Libra said...

fiber cake?? camne tu? cam tak sedap sangat je..huhu~~

QA's ~ mamapapa said...

uhuhuh!!!rupa kek tu xbrpa mnyeleraknkn???ngehehehe!!!