Saturday, June 2, 2012

teringinnya

assalamualaikum

selamat tengah malam..study week dah start,tapi kesedaran nak menghadap buku masih belum terasa lagi..kalau stay up malam malam,mesti lapar kan,masa nilah terasa nak makan asam kelantan..

asam siam
since kawan kawan mostly from kelantan,so aq ambillah kesempatan ni mengirim asam ni..bukan apa,hari tu tengok dekat kuantan asam ni jual rm6,tapi kalau dekat kelantan just rm3 .. better ambil yang cheap...
teringin nak balik kuantan,tapi ada program..

9 comments:

Izzah Ab Aziz said...

kat dungun pun ade jugak. eh. kat kuantan pun ade ek ? tak pernah nampak pulak..
pape pun. bende alah nie memang sedap. masam2 manis gituh :D

luqman zakaria said...

asam ape tuh...xpernah nmpk pulak..sy yang asal kelate pon xtu nih...acano tuh~~hehe

Cik Yuyu said...

eh, tiga hengget je? murahnye. biase jumpe pling kurnag pon 4 laaa... sini blanje meh. hehex!

Sayidah Nafisah Ruslan said...

asam ni memang sedap kan? saya pun suka :)

Mr. Jagung said...

asam apakah??..apakah bahan asasnya??..cam menarik ja..ohohoho..air liur melelh..=)

Encik Atan said...

syok ke?

fatin nadia ismail said...

aritu g bercuti kt kelantan ngn mmbr, dorg sume dok borong asam nihh.

Rahmadi Ahmad said...

boleh di coba ga nih ? hehehhe

salam hangat dari saya. .
mampir balik yak :)

fokus kita

rulze said...

sedap asam ni.. kalau mengadap sorang pun boleh habis...

:)