Monday, July 30, 2012

i.n.s.t.a.g.r.a.m.

assalamualaikum selamat malam

disebabkan sekarang ni semua orang sibuk memperkatakan tentang instagram..aq pun punyai naluri untuk menggunakan aplikasi itu dan berkongsi hasil editku..

patutlah ramai orang menggunakan nya sebab ia akan memberi effect kepada gambar supaya nampak lebih hidup..seakan akan twitter ada kaedah follow memollow ni cuma instagram ni lebih kepada photo..




cantik kan..tapi sayangnya aq bukan jenis yang suka edit gambar..tengoklah watermark dekat gambar pon tak ada... malas nak merajinkan diri... inipon buat buat rajin sebab nak tahu apa itu instagram..
ok.. selamat mencuba

5 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

gambar yg last tu smart! :)

miss she said...

pun addict ngan instagram.. =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza suka gina instagram juga.

Sue Echan said...

instagram wat editing lebih pantas n cantik...

Adylia Qarissa said...

dkna tak reti guna pon :)