Tuesday, July 24, 2012

model of the lamp

assalamualaikum

menaip sambil menonton star king...punyalah bosan belek belek gambar lama..tiba tiba rasa cantik pula gambar cicak dalam lampu ni..gambar ni ketika wedding my sis diambil oleh auntieku sewaktu ingin memujuk anak nya..dan anaknya terus berhenti menangis melihat keletah cicak di dalam lampu ni..

pandai pula 3 ekor cicak ni pose persis model untuk mempromote lampu pagar..so bolehla hire 3 ekor cicak ni yang bernama ca,ci,cu sempena musim perayaan ni untuk dijadikan tarikan tetamu datang beraya..jangan risau harga boleh dirunding...haha

apabila lampu bertukar kuning..


pandai pandai je aq ni..entah entah cicaks ni tersesat berpeluh peluh terkurung dalam ni dan tengah nak cari jalan keluar..so haiwan pon boleh dijadikan seni bukan saja manusia... 
ok..mesti lagi cantik kan kalau lampu tu colourful...

6 comments:

piraaa said...

rasa mcm nak melastik je tetiba. geramnya tgok cicak tu

Anum said...

hehehe
x sukaaaaaaaaaaaaa

Fatin Farhana Binti Ramli said...

lastik malam jumaat ni best ni ..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa.. tak pernah tgk mcm tu..
hiiii

Fara Ada said...

niceee~! hehe cantik bila lamput tu bertuko jadik kuning..
nampak season/old school...cantik2..hehehe..kalau pakai dslr ni msti lagi cantik nihh...

anif abdullah| AA said...

ekor dia tak putus ? geram gak tgok cicak ni.. haha