Friday, July 13, 2012

my new shoes

assalamualaikum

sudah hampir 2 minggu aq cuti sem di rumah,so aktiviti harian ku hanyalah bangun pagi, online, tengok tv, buat kerja rumah, makan, tidur dan berterusan macam tu..disebabkan itu aq rasa amatlah banyak toksin toksin yang berkumpul dalam badan aq ni..

nak bersenam amatlah malas so penyelesaiannya kena pakai terompah refleksologi lah untuk mengesan penyakit dan melancarkan peredaran darah..dulu time sekolah setiap ahad kami pergi joging dan aerobik dekat taman gelora,so aq amik kesempatan pergi ke laman refleksologi yang disediakan..

try la
setiap benjol tu memang dah tulis bahagian organ kita yang berkaitan kalau kita pijak sakit..untuk lebih jelas lihat di bawah..


sebab tu aq suka pinjam selipar roomate aq..selipar jepun yang bintik bintik tu..no wonder la selipar tu still laku sampai sekarang sebab bermanfaat..pakai selipar tu pon dah sakit,inikan terompah refleksologi ni lagilah sakit dan sedap.. 

untuk tahu lebih lanjut mengenai faedah refleksologi, sila rujuk di sini

ok..selamat berhujung minggu

6 comments:

Harith Iskandar said...

sy kalay pijak semua part sakit..ehehe tande dh tue le tu :p

AINI CHE DIN said...

mak saya de beli kasut tu..try skali je sbb sakit lorr...hehehe

Alieza Dayasari said...

selipar ni. den tak sanggup nk pakai. sakit sih.

E'in said...

sakit x pakai selipar nie?

KY said...

bagus jugak tu

kl-car-rental said...

kat mana ek nak beli selipar ni ya?