Wednesday, August 29, 2012

budak comel pt2

assalamualaikum

masih lagi dalam musim raya sebab kita masih dalam bulan syawal lagi dan hari ini baru 11 syawal..  siapa tak puasa enam lagi haruslah segerakan sebab banyak fadhilatnya... 

kalau siapa yang dah lama follow aq, sememangnya sudah tahu dulu aq mengasuh si husna ni.. dah setahun dah tak jumpa akibat kekangan masa.. dan minggu lepas kami 9 beranak pergilah beraya dirumahnya..

tulah juga pertama kali pergi rumah dia dan kami disambut dengan keletah husna yang comel.. dah 2 tahun dah husna dah besar berbeza dalam entri ini dulu.. 

handbag pon dikelebek nak cari fon..
susah sangat nak peluk dan ambil gambarnya.. kalau kita umpan dengan fon barulah dia duduk dengan kita.. siap pandai main fon touch screen lagi.. maklumlah budak IT zaman sekarang..

dan yang paling happy nya, bila aq nak dukung dia masih nak dengan aq,, seolah olah husna masih ingat aq yang jaganya dulu.. sebab dengan orang lain dia tak berapa nak.. sayang husna..
ok..erm next week dah nak masuk uni balik..

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

Hohohoo siap bukak handbag

cik nana said...

sebaya adek kite laaaa. 2 tahun jugak ;)

Anum said...

tomei2

ariff al-baqi said...

try tunjuk ipad lak.. hehe..

Everything's Everythings said...

hahaha betul sgt tu -.-"
anak sedara aku pun mcm tu jugak, bwk keluar phone baru la dtg dkt kalau kasi mainan Ultraman xheran lgsong pulak tu haha

sarah said...

selamat sambung study balik..dah seronok raya, kena la study balik kan...