Saturday, September 1, 2012

my pets

assalamualaikum

rasanya semua readers tahu yang aq memang pencinta kucing... rasa macam baru saja post entri ni pasal kelahirannya,tup tup sekarang kitties aq dah pandai makan sendiri..kucing dah bertambah dari 3 ke 7 ekor...

memandangkan dah besar so kami buatkan mereka rantai manik untuk mengelakkan jiran daripada ambil kitties kami.. at least kalau jiran nampak ada rantai,so dorang boleh agak yang kitties ni dah bertuan..


  1. jaguar and cheetah tengah makan..
  2. black panther and tiger tengah makan..rantai black panther dah hilang..
  3. tompok, tembun and tewchik makan juga..


mesra bersama
kitties ni rapat berdua
selamat berhujung minggu 

11 comments:

cik nana said...

same lah. sangat sukeee kucing..

Everything's Everythings said...

Wahh byk betul kucing2 kt rumah kau ;D
tak terjaga kalau aku.. comel2 semuanya ^^

Azriff Aziz said...

wahhh..comel2 anak kucing itu.heheh i like it, :)

aizamia3 said...

comel.. tapi tak boleh nak bela.. takmo dia jadi mangsa terbiar..

DilaMilin said...

alalala..bulat2 semuanya..

shizansyafik said...

waaa.. rindu kucen dekat rumah..

fatin nabillah :) said...

Comeii >.<

KY said...

alaaaa....comelnya, tak leh tengoklah cat kecik2 ni, nak cium2 je..

Mohd Lokman Bin Ramli said...

salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi di Muslim Bazaar.
http://muslimbazaar.mnmall.me/

Leeza dayasari [santai leeza] said...

banyaknya kucing, saya da 1 jew...

E'in said...

e'in xsuke kucing.. huhu