Monday, October 1, 2012

stable

assalamualaikum

selepas kami berjalan jalan di taman rusa, esoknya pula kami habiskan weekend di kandang kuda.. tapi sayangnya kami pergi pukul 6 pm time kuda makan.. kalau kami pergi awal sikit, dah boleh naik dah cuma bayar rm5 untuk dua pusingan..

care for animal..they have feeling too...

memberus bulu kuda
mula mula kami duduk luar je, ingat tak boleh masuk..sekali abang yang jaga kuda tu panggil masuk, siap bagi penjelasan sedikit tentang kuda.. 

kuda baru lepas berjalan jalan
ok.. smart day monday..

4 comments:

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Lepas rusa, kuda pula dilawatnya!!

Harith Iskandar said...

kuda kat atas tu comei la..bwk balik boleh tak..ehe

Angah said...

seksi la kuda ni...

man said...

lain kali blh naik klagi..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com