Friday, November 9, 2012

only and forever..

assalamualaikum

sedar tak sedar cuti pertengahan sem sudah bermula,punyalah lama tak update post.. dan macam biasa no holiday without assignment, banyak sangat checklist kerja kena buat, hopefully semua kerja akan bermula next week..lumrah seorang pelajar tak lari daripada homework...

punya lama tak balik kuantan, tup tup tengok anak kucing dalam entri ini yang dulu 4 ekor sekarang tinggal seekor saja sebab ada yang hilang dan mati..sedihnya,rasanya dah meroyan dah mak kucingnya..

my only kitty..
 serius sejak adik beradiknya tak ada, semakin menjadi jadi manjanya dan comel pulak tengok beraksi manja..

disebabkan kucing dah makin kurang, so akakku menambah haiwan peliharaan baru iaitu 2 ekor kura kura yang comel lote..

akan ku jaga kamu sampai menjadi ninja turtles..
senang saja jaga kura kura ni, sehari bagi makan 3 kali then basuh kolam dia 2 hari sekali sebab kura kura ni kuat poo..lol..
ok selamat bercuti siapa yang seangkatan denganku..

9 comments:

gee azie said...

thanks... dah follow sini...

Huda Mcgyver said...

bestnyer ade pet ;)

Romeo Laut said...

Kura-kura tu kalau berjaga selalu ok la.. Kalau 3 hari x cuci, bau dia boleh tahan...

hainom OKje said...

carikanlah dia kawan acuyuhan...hee..

NuRuL said...

waaaa teringin juga nak bela kura2.. :)

ecan said...

alooo...comelnyaaa kucing tu..rasa nak peluk :D

Syaza Syahira said...

Comelnye kucing tu. Mesti manja. Tak nak try bela hamster?^ ^
Hai! Sy nak jmput kamu utk join contest yg dianjurkn oleh QIOS, sbuah kdai online yg jual mcm2 brg. Snang je,cuma cdangkan 1 nama utk blog QIOS tp kene brmula dgn'QIOS...'. Hadiah brnilai RM50 tau! Kalau trafik byk dtg dr sini, dpt hadiah misteri..Jom join! www.qiostestblog.blogspot.com

BALQIS HARYANI said...

Jom join GA qis http://balqisharyani.blogspot.com/ Hadiah dress menanti kamu :3

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/