Sunday, December 2, 2012

instructional design

assalamualaikum

alhamdulillah sem ni tak banyak sangat exam yang akan diambil, cuma 5 paper dari 7 subject..oklah tu kan, salah satu nya koku, and satu lagi instructional design..for this subject, kami perlu terlibat dengan kuiz, test and presentation.. mak oi test memang susah, jauh tersempang dari apa yang kami baca.. sebab case study

so,jumaat lepas tibalah giliran kumpulan kami untuk bentangkan dan perlu melibatkan audience, so kami decide untuk ambil beberapa orang 1st year student of psychology industries.. morning session, group kami then lepas solat jumaat another team..

our 2 group topic
disebabkan audience sangat sikit, mereka sangat untung sebab dapat hadiah banyak dan makanan banyak..slagipon kami provide breakfast, lunch and tea time.. so sangatlah berbaloi..

student psycho kot..

games

penyampaian hadiah
audience just perlu provide rm2 each person.. so daripada 23 orang nak join, tiba tiba last minute tinggal 18 orang , and then yang paling terkejut yang datang cuma 7 orang..hehe.. tak kisah janji kerja kami dah selesai..

sebab untuk presentation ni merangkumi 80% for our final exam..

peace
ok..today 2 disember.. im officially turn to 20 ..happy birthday to me..

2 comments:

kocix! said...

wow present siap pgl audience and bg adiahhh! cambest betol.
aq x gemar betul kalo present2 neh.lg2 kalo sorg2.

btw selamat hari jadi!! smuga sihat salu..

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/