Thursday, December 13, 2012

random..

 assalamualaikum

kelas tinggal lagi seminggu..then study week and final exam..cepat betul masa berlalu sehinggakan dah lama tak update blog,serius nak sangat update selalu macam dulu tapi bila buka saja new post, terus blur tak ada apa nak tulis..so buat kerja lainla..

lagipon sekarang tengah sibuk nak siapkan semua assignment dan hantar minggu depan last kuliah..then lepas tu ingat nak balik kuantan kejap..tadi baru lepas ada announcement pasal kempen derma darah, tapi setiap kali ada mesti ada saja penghalang contohnya 

first time pergi rejected sebab darah kurang pekat(less zat besi).
second time pergi, tiba tiba pihak hospital balik awal pulak
third time pergi, ada test so tak boleh sebab takut letih jawab test
this time nak pergi pulak unqualified sebab cuti perempuan

so berlalulah pengalaman aq melawat tapak derma darah saja, masih tak berkesempatan untuk melakukan amal..lepas ni lagilah tak boleh sebab nak final exam dah.. insyAllah satu hari nanti..

peace!!!!
gambar from instagram..do follow me on instagram...payung menjadi kewajipan untuk bawa ke kelas selain buku dan alat tulis disebabkan JB selalu hujan petang petang..
esok insyAllah kami pergi kota tinggi, ada aktiviti untuk Caring Voice Club

6 comments:

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kita semua selalu dihadapkan pada ribuan kesempatan emas yang tersamarkan dengan baik oleh kesulitan.

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.