Sunday, January 6, 2013

hectic january

assalamualaikum

first entri dalam tahun baru 2013,, tahun baru macam biasa semua student ipta mesti tengah struggle dengan exam.. same goes to me.. kalau time study, mesti kena mengunyah seba nak hilangkan mengantuk dan bosan..




setiap family kebanyakan mesti ada seorang yang kidal.. untung orang yang kidal ni terutamanya semasa study, sambil menulis boleh makan dengan senang.. tak macam kita yang kena tukar tukar tangan untuk makan dan tulis.. biasanya orang kidal ni kreatif kan..

exam
alhamdulillah sekarang baru lepas satu paper, tinggal 4 lagi yang bermula esok.. minta semua urusan dipermudahkan semua..
lepas exam habis, masih ada kerja lagi nak buat

4 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

gudluck dear,,=) jom jom study, paper saye 11hb ni only,hahah jeles tak =p

tq follow kite=)

Winnie Mastura said...

insyallah . good luck kak :)

Aisyah Qaisyiah said...

gudluck 4 exam...mari kita berperang!!!! serang paper exam tuuuu..hehe

kak nora said...

bunda datang nak kenal2