Saturday, February 23, 2013

pity vouchers

assalamualaikum

alhamdulillah akhirnya baucar buku boleh diambil mulai semalam.. memang ramai student anggup beratur panjang sepanjang koridor pejabat fakulti maklumlah benda free semua orang sanggup terutamanya hujung minggu sekarang ni , orang nak beli buku..

since jumaat tak ada kelas, nasib baiklah kami datang awal so tak adalah penat sangat tunggu.. baru je eksited dapat baucar, tapi pagi tadi tiba tiba baucar bermandi dengan air panas time nak breakfast.. punyalah careless aq ni..

lucky baucar buku tu dibekalkan sekali dengan sampul so tak adalah lencun sangat dan mujur aq tak tulis nama lagi, kalau tak habislah turun segala jenis dakwat.. habis nanti tak boleh pakai baucar..  


baucarku berjemur
thanks to government because still provide us with voucher n rise it to rm250.. alahai bestnya kalau baucar buku tu just bagi cash saja kan.. 
still wondering what gonna buy before 31th may

6 comments:

Ena's Palace said...

Kalau dapat cash...mmg kelain la tujuannya nnti.....tul tak?

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Aien said...

sudah follow awk..harap sudi follow sy balik...tq

www.kucingsenyap.blogspot.com

Angah said...

beli buku yang berfaedah ye...

Zayani Zulkiffli said...

hey, sy ada tag awak dalam entry ni.
http://nurulzayani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-blog.html

hujan goguma said...

awak, member akak ade cakap baucer boleh tukar ke cash dekat BSN nnt check balik risau pulak salah hee :)