Friday, March 15, 2013

baby tortoise

assalamualaikum

alhamdulillah selamat sampai kuantan petang semalam.. tercapai juga hasrat nak balik rumah.. sejak dari minggu lepas lagi homesick tapi terpaksa postpone sebab ada discussion, so minggu ni terpaksa curi curi masa nak balik...

lagipon memandangkan tok ada di rumah, so lagilah masa yang paling sesuai untuk pulang since cuti midsem bulan 4 nanti aq tak balik, ada hal.. 

sampai sampai rumah terus dikejutkan dengan berita sedih dan gembira.. aq dapat tahu yang salah satu kura kura dulu dalam entri ini dah mati... time cuti sem dulu lagi memang perasan dia macam dah tak aktif dah.. tapi digantikan dengan kehadiran dua baby kura kura yang comel lote... kucing aq pon dah kena kasi.. 
hi,, saya upin.. ini adik saya ipin.. hehe
so sekarang ini tinggallah 3 ekor kura kura... semoga cepat besar dan beranak pinak tau..
thanks for read

1 comment:

diod pemancar cahaya said...

wah kura-kuralah. saya pun ada dua ekor ;)