Tuesday, March 5, 2013

flour war

assalamualaikum

recently, banyak betul post pasal birthday kan.. kami memang jenis akan sambut birthday kawan sebab time tu la kita boleh khianat ke kawan kita.. dorang tak akan marah since setahun sekali saja pengalaman indah dan pahit..

semalam birthday kawan kami, so kami decided nak kenakan dia petang ahad sebab semalam full dengan kelas.. so salah seorang dari kami pergilah membancuh acuan tepung + milo + telur.. lepas habis riadah, barulah kami simbah dia dengan acuan hebat kami..

akhirnya menjadi plan kami, kami berlakon konon konon nak bergambar padahal nak alih perhatian dia dan petang tu memang bermandikan tepungla dia.. Gee, selamat hari lahir yang ke 22.. semoga apa yang diimpikan tercapai dan dirahmatiNya.. 


then, malam tu kami pakat membeli kek dan masih lagi kenakan dia dengan menyimbah air campuran hebat..    bestnya kenakan orang..ok whos next? 
hari ini ada presentation dan kelas pukul 8 pagi..

3 comments:

shu said...

4thun trselamat dr balingan tepung sbb bday sy time final exam..semua xda hati nk baling2..hehe..

||Sis aLeaSaRa|| said...

slm Jumaat,sis ^^

owh terinagt kngn ms kerja part-time di mcd smtra tgu result kuar.nsblah sapa2 yg shift mlm,ms closing manager dgn staff dh get ready simbah dgn sundae,air coke,pecahkan telur perghhh terbaiklh menangis lari msk toilet he3...

Gee GTG said...

salam...

hye awok..
bestnye main baling2 tepung..
kalau saya, main baling kek lagi best(kan2..^^)

birthday saya jarang sambut..
kadang saya sendiri pon lupa birthday sendiri..wakakaka(serius.. x tipooo..)

p/s:terima lah saya sebabgai follower baru .. dan terima kasih follow saya..^^