Saturday, March 2, 2013

my thoughts

assalamualaikum

untuk sem kali ini, buat pertama kali seksyen kami tak bercampur dengan foreigner student seterusnya agak memberi kelebihan kepada lecturer la untuk mengajar dwibahasa dan kami pon lebih faham..

dalam masa yang sama, rasa rindu pula nak group dengan international student sebab dorang ni banyak idea especially kalau melibatkan case study on their own country, make comparison dan dapat improve english.. satu lagi dapat belajar bahasa cina because mostly international student from china..

yang buat kami touching dorang masih ingat kami lagi even dah tak sama dan buka buka sem hari tu kami dapat gelang cina daripada Salima .. dia sorang saja cina muslim.. cantik gelang tu rambang mata nak pilih sebab banyak jenis corak bunga ada.. 

unique 
ok.. lets fill our weekend morning with exercises and jogging better than just lying on a bed.. REMEMBER!! sustenance door will close due to bed after dawn..

hari ini nak buat statistic.. 

4 comments:

Harith Iskandar said...

gelang utk sy xde ke...ehehe :p

slamat belajar ya :)

Erna Shafiqah said...

dekat USIM pon ramai student from china...

gud luck!

Aqilah Amin said...

Bestnyaaa campur kelas dgn foreign student! Betul2 dapat improve English & communication skills.

Good luck in your study :)

man said...

kutip biji apa 2