Monday, April 29, 2013

happy tummy on mondays night

assalamualaikum

seperti mana yang korang tahu, kami memang suka celebrate birthday classmates.. even masing masing tengah sibuk dengan assignment individu dan kumpulan berlambak lambak untuk submit sebelum final tapi minda kami masih sempat fikir pelan untuk sambut harijadi kawan kami ini..

so pada tanggal 24 April lepas kami celebrate birthday, actually birthday kawan kami 25 April tapi sambut awal since esoknya dia balik.. so kami raikan di tasik disamping tangan dibelakang kami menyorok sebaldi belon air untuk dicampak ke birthday boy dan berlakulah perang air..  


so petang tu selepas asar sehingga maghrib berakhirlah picnic kami merangkap sambutan birthday.. 

birthday wishes

then, malam semalam selepas isyak kami ramai ramai keluar untuk makan western food di Chicken Chop Hutan Bandar @ Rm5.. kenapa Rm5??? sebab main dishes nya, chicken chop hanyalah rm5, grilled lamb chop rm1o, grilled chicken chop 7.5o, grilled beef chop rm8.5o, oblong rm4 dan terdapat burger bakar dan juga masakan panas..


disebabkan murah dan sedap so memang sentiasa ramai orang dan mata kami terpaksa alert bila ada pelanggan yang dah bangun untuk terus ambil seat.. semestinya aq pesan grilled lamb chop memang sedap dan banyak.. 

grilled lamb chop 2 layer..

grilled chicken chop 2 layer also..

kitchen

satu lagi kalau nak makan disini kena banyak sabar sebab order terlalu banyak sekali dengan makanan bungkus tapi cekap pekerjanya.. tunggu pon tak lama, kami cuma tunggu setengah jam.. disebabkan ada juga member kami tak dapat join, so kami bungkus juga chicken chop rm5.. banyak gila kot ayam..

chicken chop

bagi aq, oklah chicken chop hutan bandar ini even namanya tak segah Burger Bakar Abang Burn.. harga pon  sangat sesuai untuk pelanggan yang mostlynya student dan portion yang banyak...sangat sangat sengkak semalam.. alhamdulillah..

Address : Chicken Chop Hutan Bandar
Hutan Bandar Johor Bharu
Jalan Tasek Utara, Taman Bakti, 80200 Johor Bahru
Business Hour : 5pm - late

9 comments:

Cik Fiza Comel said...

dappnyaaa >.<

Cik Fiza Comel said...

dappnyaaa >.<

Mysara Ab Rahman said...

bestnyer celebrate!
eh, kt jb? waa...kte suke chicken chop!

NurainSuperr said...

chicken chop tu nampak sedap, dahlah murah ! >.<

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/nice day:)

Murni Afiqah said...

Salam =) Jom join segmen 1st saya =)

http://duniaitusfera.blogspot.com/2013/05/nak-aku-klik-iklan-korang.html

p/s: Memang tak rugi la makan kat situ. Murah dan nampak sedap. =)

Ahmadi Tanjung said...

Foto Bugil Cewek SMA
Blog Remaja Indonesia
Kunangkunang.info
Berita Online terupdate
InfoAhmadi.Com
download game gratis
Download Gratis

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

FITRAH JAMIL said...

dapnyerr