Sunday, May 26, 2013

My Sobbing

Assalamualaikum 

Sekarang dah penghujung bulan may.. awal bulan 6 nanti dah nak start exam dan berakhirnya sem 4 aku.. sekarang hari ke 3 study week bermula, serius rasa macam tak percaya yang aq tak balik rumah study week.. sebab sem sem sebelumnya aq balik, cuma sem ni saja tiba tiba tak balik.. cuti mid sem hari tupon tak balik.. 

Bukan apa bila aq fikir balik sem ni aq rasa macam semakin lama aq belajar semakin mencabar , even pointer aq pon dah menurun.. takutnya.. sebab hari tu quiz dan test, aq rasa macam aq main main saja.. padahal markah diambil..series menyesal gila bila quiz hari tu.. padahal soalan punyalah senang, tapi sebab aq tak baca, maka aq tak boleh jawab.. sob sob.. 

test hari tu pula secara jujurnya aq tak tahu langsung 5o soalan objektif tu, aq cuma bulat bulat saja..yang aq tahu cuma tulis nama dan tarikh saja.. menyesal gila tak buka buku teks, sebab aq cuma baca slide..sob sob..

ya.. it happens to me..

so aq nekad study week ni tak nak balik, sebab aq nak bayar balik penyesalan yang aq dah buat masa quiz dan test yang lepas.. walaupon roommate dan member mostly balik.. nasib baik jugak wifi kolej ditutup.. aq nak naikkan balik pointer aq.. insyAllah.. doakan aq ea..
good lak for our final exam ea.. dont be like me..

No comments: