Thursday, May 9, 2013

The Debate

assalamualaikum

sekarang bulan 5.. so macam biasalah bulan may lah bulan yang paling hectic sekali for ipta student.. time ni lah nak kena submit semua assignment, presentation, test semua.. minggu ni saja dah berderet deret test dan presentation..

tapi lain pulak cerita bagi budak sekolah kan sebab bulan may la bulan best sekali sebab nanti dapat cuti penggal 2 week.. oh bestnya zaman sekolah dulu.. especially siapa duduk hostel satu hari cuti rasa macam heaven gila sebab dah lama tak balik rumah..kan? 

hari tu kami ada presentation , so since kelas kami 3 hour so lecturer akan pelbagaikan sesi pembelajaran untuk elakkan lecturer dan student bosan.. so kami diberi task untuk present dalam bentuk bahas.. ok juga sebab dulu kami pernah present dalam bentuk lakonan..

group kami belah kanan..

memandangkan bahas, group kami memang tak berapa nak prepare disebabkan kami focus buat assigment lain.. last last point yang dicari tak guna pon, just lawan berdasarkan hujah yang tahu saja.. tahu tahulah bila kita nak menang semua benda sebut saja..ye dok.. 


my frenz as moderator
ok..thanks for read.. for those yang masih tak siap semua task, jom kita buat cepat before exam bulan June nanti..

3 comments:

FITRAH JAMIL said...

kalau debate ni kena byk idea, huh kadang2 buntu nk lawan,,hee

Tulip Merah said...

awak yang comel telah di tag... =)
http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

iu-hazirah said...

salam perkenalan
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/my-doodle-dah-siap-by-munirah-mn.html