Monday, June 17, 2013

Picnic + Revision

Assalamualaikum

Semalam satu UTM tak ada api.. so disebabkan kami memang dah diberitahu awal, so kami plan nak pergi tukar angin study dekat taman sambil berpicnik sebabnya esok nya isnin (today) kami ada paper nak jawab.. so mestilah study dalam keadaan yang senang..

so awal pagi semalam kami terus bertolak, tapi sebelum tu kami singgah ke pasar pagi dulu untuk membeli makanan pagi dan picnic.. then terus bertolak ke Taman Mutiara Rini.. masuk masuk memang penuh gila orang rupa rupanya sebab ada sport day dekat situ..



kuey tiow, nasi lemak, apam balek, putu bamboo, popia grg, ..

 dekat pasar tu, since dah lama aq tak merasa nasi lemak ikan, so aq decided nak beli nasi lemak ikan.. tapi tak sangka ikan goreng.. unik sebab tak pernah aq makan nasi lemak lauk ikan goreng, maybe style sini..8)

nasi lemak ikan gorang rm1..


kami duduk lepak situ dalam 2 jam.. last last perut kenyang sebab makanan punyalah banyak tapi yang makan cuma kami dua orang saja..  then lepas makan, konon konon study sikit tapi last last sembang dan observe orang.. hehe





sebelum balik UTM singgahla dulu beli air dekat event budak budak tu.. memang meriah sangat tengok budak budak semua main.. lepas tu sebelum pulang, kami singgah dulu ke rumah sepupu kawan aq makan tengah hari di sana..

lunch with ketam
ok.. selamat bercuti sem.. saya masih lagi exam...

6 comments:

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)

man said...

mcm sedap je makanan itu..hehehhe

Hime said...

sedapnya nasi lemak rm1 tu ada ikan!

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nur Eliza Illani Abdul Aziz said...

good utk exam awk,

btw, sy dh follow awk