Tuesday, July 23, 2013

Ramadhanku

Assalamualaikum

Susah sangat nak online sekarang ni sebab wifi kena tendang hari tu ada hujan petir.. so nak tak nak terpaksalah pergi library.. Alhamdulillah hari ni dah masuk hari ke 14 umat islam berpuasa.. menandakan dah 2 minggu aq berpeluang sambut puasa di uni.. sepanjang ramadhan ni, kami sahur dengan memasak sendiri dan berbuka pula di masjid,makan ramai ramai dalam talam.. best sangat dah macam hari raya,,

gulai ayam 

daging kurma

 Juadah berbuka puasa terus terang memang sedap dan kebanyakan makan daging since ayam sekarang dah mahal.. series ikan memang tak pernah jumpa.. lepas tarawih semua, makan pula moreh kuih muih yang terhidang..



selamat berpuasa semua.. jangan lupa mari sama sama tingkatkan amalan di bulan Ramadhan.. insyAllah..

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

kacang buncis said...

best dapat berbuka ramai ramai :) tima kaseh sebb singgah blog sue

nohas said...

Salam Ramadhan..dah lama tak makan dalam talam mcm ni..

HaFizaH aYu said...

Selamat berpuasa tengs sudi singgah kat blog