Sunday, August 25, 2013

W.E.D.D.I.N.G.

Assalamualaikum

sekarang dah hampir pukul 3 pagi, mata memang tak boleh tidur.. so updatelah blog pasal kenduri yang aq attend semalam.. kenduri first kenduri kawan kakak aq, since kakak tak dapat attend, so kami pergilah famili sebagai wakil..


nice tema warna baby blue + turqoise



candy buffet just diganti dengan cocktail.. simple..


kami kalau pergi kenduri mesti dalam pukul 11 lebih sebab tak nak ramai orang tapi time tu pulak lah pengantin tengah bersiap...


second kenduri ialah kenduri kawan aq time sekolah menengah..series dah lama tak jumpa since dia belajar dekat mesir.. so alang alang balik malaysia, so terus nikah..

kenduri tu bukan setakat kenduri kahwin tapi dah rasa macam reunion pulak sebab time tulah jumpa member member sekolah.. rindu sangat..

 lepas kenduri ni, sepatutnya ada satu lagi kenduri senior sekolah jugak tapi tak dapat nak join sebab jauh sangat.. so hanya dapat mengirim salam saja..


ok.. kepada pengantin selamat pengantin baru, semoga menjadi keluarga sakinah dan diredhai Allah.. Amin..
 sementara masih bulan syawal, mari amalkan puasa 6 di bulan syawal