Sunday, September 15, 2013

Just a Quick Post

assalamualaikum

sudah seminggu sem bermula.. cuma nak bagitahu yang kita rindu sangat pets kita... sepatutnya time bosan bosan ni la time untuk menggomol kucing sampai lemas.. since kami cuti dari khamis hari tu sebab kelas tak ada, so terasa lama sangat masa till tomorrow padahal kerja belambak.. 

with aswad

with oren
rindunya nak dodoi dan tidur sama dengan kucing kucing ni.. ok btw sekarang dalam proses untuk buat another blog for webfolio untuk subjek kami..
selamat hari malaysia

8 comments:

Harith Iskandar said...

kejab kejab...sy dok bayangkan kalau lah kucing tu saya..ehehehe :p

mazni said...

comelnya kucing :3 mcm tuannye hahaha

acu yuhan said...

Haha

Faariis said...

bela la kura2 ke, leh bwk g kmpus.

NJihe.am said...

Teringin nak bela kucing atau hamster. Comel je. Studioous.blogspot.com

rihan bidin said...

comel kucing2 itu.. hehe..

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan,penuh dengan resipi masakan..suke2..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Teena Tna said...

Nama dia Aswad ke, mcm nama orang...