Monday, September 30, 2013

Life Updated

Assalamualaikum

Alhamdulillah dah hampir 4 minggu berada di uni.. ya Allah rindunya nak balik rumah..homesick sangat, tapi terpaksa ditahan sebab dah nak dekat raya haji.. lepas cuti raya haji, seminggu lepas tu pulak dah mid sem break.. so tak payah nak balik sangatlah acu..

so far oklah duduk  dekat kolej sembilan ini, petang petang dapat joging dekat fakulti .. cuma agak jauh dari centre la,nasib baik member member ada yang bawa kenderaan..

my residential


dulu, biasa kelas hari jumaat tak ada tapi sekarang suka sangat sem ni sebab kami dapat cuti banyak starting this week.. classmate aq sangatla expert dalam penyusunan jadual kelas dan waktu cuti..
akhirnya selepas berkolaborasi dengan lecturer untuk menganjak anjak kelas, dapatla cuti 4 hari dalam seminggu..

cuma agak mencabar jugalah sebab banyak kelas 3 jam, dan nasib baik ada class activities.. so tak adalah bosan, duduk dan dengar saja..

 
ok. pen off

1 comment:

Faariis said...

besnye khamis jumaat xde kelas.