Sunday, November 24, 2013

Majlis Konvo UTeM

Assalamualaikum

sekarang kami dah di minggu 11, lagi 3 minggu lagi pembelajaran akan berakhir sebelum final exam.. disebabkan dah nak last week, so focus sekarang hanyalah tertumpu kepada test, report dan presentation.. 

sebenarnya dah lama nak post entri pasal konvo UTeM yang berlangsung 27 Oktober lepas, tapi disebabkan tunggu gambar, so postpone la kejap entri ni.. dan sekarang baru kesempatan nak luangkan masa untuk blog ni..

pergi konvo ini pon atas ajakan mak angkat aq di Penang dulu, since anak lelaki dia nak konvo, so alang alang pergi dan dapat jumpa lagi famili angkat.. time konvo UTeM ni, kami tengah busy dengan Festival Konvo UTM yang berlangsung serentak dengan konvo UTeM.. dapatlah juga curi curi masa pergi Melaka.. dapatlah juga tengok Festival Konvo UTeM berlangsung.. ^_^


disebabkan kami tak tahu nak buat apa duduk dekat luar dewan, so kami pergi merayau rayau dekat gerai gerai luar.. best tau dekat sana diorang siap ada mini zoo lagi.. UTM pon tak ada.. 8(.. so kami pon tangkap gambar puas puas dengan binatang seperti ular, cicak, iguana dan yang paling special ada sugar glidder.. cute sangat..

sugar glidder dalam buaian

sugar glidder ni sekali tengok macam tupai sebab ekor dia panjang dan dia memang suka melompat.. dia tak suka dibelai tapi suka melompat... mata besar sangat.. comel betul..

active sugar glidder

erm, memang tak lah aq nak pegang pegang ular sawa... ular kecik pon tak berani.. lembap sangat kulit dia...



first time pergi UTeM, uni ni cantik tau sebab dia besar dan baru.. so bangunan bangunan dia banyak warna yang elegant.. cantik la...

ibu bapa yang menunggu anak..

congratulations!!!

my famili angkat
 ok.. thanks for read.. 


3 comments:

Zayani Zulkiffli said...

bestnya ada family angkat :)

nor azman said...

tahniah lah ye..heheheh

Nurul Busyra said...

tahniah...seronok konvokesyen...~!! :D :D

http://madamhealthy.blogspot.com/