Wednesday, December 4, 2013

Sweet December

Assalamualaikum

Isnin lepas 2 Disember, Alhamdulillah Im finally turn to 21.. dapatlah Donashi Big Apple dari kawan.. and thanks for the wishes.. OK dah habis cerita.. 


esoknya pula 3 Disember, lecturer jemput datang rumah sebab ada Birthday Party anak perempuan dia.. so alang alang lepas balik kelas dan perut tengah kosong, terus pergi rumah lecturer..


pergi sana, bukan setakat dapat makan free, dapat juga berkongsi cerita mengenai love story lecturer and husband since my lecturer kahwin time study.. dapatlah tip tip melangkah ke alam rumah tangga..

story telling session


lepas tu, sesi potong kek.. kek dia cantiknya dan sedap.. walaupun dah kenyang makan nasi, 3 slices juga aq makan since aq suka sangat krim..  ^-^

happy birthday marissa.. sweet 14..



makanan memang sedap dimasak sendiri oleh Dr,, ada makaroni, ayam percik, wedges, kek lapis, kek buah, agar agar,.. memang bertambah tambah makan..


lepas kenyang dan solat di rumah Dr,.. time nak balik baru perasan lecturer ada bela kucing.. comel dan gebu sangat kucing..

cute cats

ingatnya lepas maghrib boleh terus pulang ke uni, malang tak berbau tengah tengah atas jalan tiba tiba kereta kawan rosak, masalah bateri..then lepas 2 kali kami try guna jumper, still tak hidup jugak..


disebabkan workshop semua dah tutup malam malam ni dan esoknya ada kelas, jadi terpaksalah kami ramai ramai tolak kereta supaya dekat dengan rumah Dr... dan terpaksalah minta tolong kawan untuk ambil kami balik..

our first experience
ok berakhirlah pengalaman kami.. thanks for read

3 comments:

SyamimiNazifa said...

happy belated birthday :D

ezyra daniel said...

nampak macam sedap kek tu...best nye akak dapat merasa,,by the way happy belated birthday

Deanna Aris said...

owh..bufday kite selang sehari je erk..happy belated bufday & salam perkenalan :)
PROMOSI HUJUNG TAHUN 2013!