Saturday, January 4, 2014

K.I.T.T.E.N. L.O.V.E.R.S.

Assalamualaikum

lepas ni paper 8 jan depan, perasaan nak baca buku macam tak berapa nak ada, sebab tiba tiba perasaan rindu kat kitten di rumah.. serius rumah aq dah lama tak ada kitten sebab semua cats dah besar melampau.. 

so hari tu balik time study week, aq nampak la ada botol susu kucing atas meja akak aq,.. pelik juga sebab kucing aq dah besar dah tak minum guna botol dah.. tanya punya tanya rupanya time hujan hari tu, ada anak kucing tersesat kat rumah..

ala tomey nya

disebabkan kesian, so ambillah bagi minum susu, tapi kalau tengok muka dia.. rasa macam tak boleh nak marah sebab muka innocent sangat.. so belalah kucing ni.. nama dia Comel kot sebab tak official lagi..

good kitten

lepas dah kenyang, port dia memang atas kerusi dan tidur.. geramnya..
keletah Comel
korang yang tak berapa suka kucing kenalah mula suka sebab tengok di bawah: 

make it believe
Terapi! Patutlah kalau tengok orang tua sihat saja, dorang bela dan amat sayang meow.. alhamdulillah nenek aq pon masih sihat sebab suka jaga kucing..

3 comments:

Wafi Remli said...

Comelnyer...

Scha Aryana said...

Comelnyaaaaa. Kat rumah scha pn banyak kucing jugak. 1 kucing parsi yg lain2 kucing biase.. hee best kan bela kucingg.. dahla cutee

Jia Rizaira said...

serius comel...kalu tgk kucing tido msti geram...