Wednesday, January 1, 2014

Salam Tahun Baru 2014

Assalamualaikum..

selamat tahun baru 2014.. masuk kali ini dah 3 kali sambut tahun baru time exam.. memang lumrah bagi student IPTA.. umur pon dah 22, padahal rasa macam baru saja sambut birthday bulan lepas.. 

just a quick post sebab lepas ni ada exam 2. 30 pm.. so siapa yang masih dalam mood exam, saya ucapkan SELAMAT TAHUN BARU dan SELAMAT MENGHADAPI PEPERIKSAAN.. 

hepi new year

time study week lepas, time stress dengan studynya, dapatlah release stress dengan adik member ni, memang best dengar dia bercerita.. since cuti sekolah hari tu, so adik ni tinggal dengan kakak dia.. memang best sangat layan budak budak.. tapi sekarang dah tak ada, sebab dah nak buka sekolah..


satu lagi, sebelum adik ni balik ni, dia siap bagi ucapan exam lagi.. ok terima kasih Ingel..

gud lak juga utk uoll semua.. 
ok.. wish me luck for exam this afternoon..

3 comments:

Hani Nabilia said...

good luck for your exam :)

Amie said...

Selamat tahun baru 2014 Acu Yuhan... moga terus succes.

Fizrai said...

hahaha comel je adik dia ucapkan..saya IPTS exam settle 3thn merana...so yg tngh exam chillex la....jngn stress nanti semua formula hilang ( blank )... wish all is well