Friday, February 14, 2014

UTM Aspirasiku Pt4

Assalamualaikum

akhirnya sampai juga ke penghujung entri.. entri sebelum klik disini.. tempat terakhir kami merangkumi tempat perpisahan dengan student / guru sekolah iaitu di Johor Premium Outlet.. dekat sini kami berhenti sejam lebih sebab nak makan dan solat zohor sekali..

JPO ni memang cantik nampak macam mall dalam taman sebab santai saja dekonya.. time kami pergi ni memang banyak sale lah sebab perayaan CNY dengan Valentines Day.. tapi memang tak belilah sebab sibuk nak mencari surau JPO...



cozy mall


us


kalau dah letih kaki bershopping, jangan risau sebab banyak sangat kerusi kosong untuk memudahkan orang berehat..

student sekolah

selamat tinggal
kami happy sangat bila tengok student sekolah semua happy dan berpuas hati sepanjang program dan berjalan jalan.. semoga dapat berjumpa lagi..

serius best sangat pengalaman bersama pelajar pelajar ini sebab diorang tak segan bertanya itu ini.. diorang pon dah mula sukakn UTM dan berhasrat untuk melanjutkan pelajaran disini.. insyAllah adik adik boleh.. semoga berjumpa lagi adik adik dan good luck in SPM soon..

previous entri :

UTM Aspirasiku Pt1
UTM Aspirasiku Pt2
UTM Aspirasiku Pt3
ok thanks for read

1 comment:

Saudagar Alam Lain said...

Hi acuyuhan, nice blog u have here. would you be so kind to share a simple guide I made to find the prayer room. Thanks in advance.
http://saudagaralamlain.blogspot.com/2014/06/direktori-surau-johor-premium-outlets.html