Friday, February 28, 2014

Week 3

Assalamualaikum

sekarang dah week 3 dah kuliah start.. dan awal sem ni memang stress sikit sebab ada saja benda yang berlaku.. untuk sem 6 ni, kami dah kena start buat thesis Projek Sarjana Muda (PSM).. nak cari supervisor pon dah meletihkan..

tajuk thesis pon dah banyak kali kena tukar sebab nak cari tajuk yang betul betul senang dan faham supaya dapat memudahkan untuk pembentang time VIVA nanti.. dan perlu ada kaitan dengan jurusan kami..

ini pon baru berkesempatan nak update blog sebab hari tu seminggu lebih juga laptop rosak kenalah hantar repair.. padahal orang lain dah start cari rujukan masing masing.. dalam masa yang sama, handfon pula pecah skrin la pulak.. nak baca mesej pon dah tak nampak..

awal sem ni kami dah start gaya hidup sihat dengan beriadah petang petang main bola, tak main bola, pergi jogging.. memang rasa best sangat bila berpeluh, so otak dapatlah berfungsi dengan baik..


friends

kalau tak ke tasik, pergilah padang kawad jogging lah 2 ke 3 round satu padang tu.. so gunalah masa terluang yang ada sementara kerja tak banyak sangat di awal sem ni sebelum ke akhir sem..


ok for those yang dah kena buat thesis macam saya.. selamat membuat thesis..
thanks for read

No comments: