Saturday, March 1, 2014

Country Garden

Assalamualaikum

minggu lepas kami ingat di awal sem ni nak lah pergi pasir gudang sebab ada Festival Layang Layang yang berlangsung dari 19-23 Februari.. kami decide nak pergi malam sebab time siang kami memang ada kerja lain..

so siap siaplah kami dua buah kereta nak pergi sana,tapi tiba tiba bertukar fikiran nak ke country garden malam malam.. so pergilah Country Garden..

country garden memang betul terletak bersebelahan Danga Bay.. Country Garden memang cantik tapi malam malam ni memang tak cantiklah kalau nak bergambar.. erm lepas ni kalau nak pergi memang kena pergi time siang barulah boleh feeling feeling tepi pantai..

tak kesampaian
enjoylah gambar suasana malam Country Garden, time kami pergi tu,memang banyaklah pasangan pasangan pergi sana..

signboard

kolam
kolam dia cantik dan besar, rasa macam nak terjun mandi saja..






Country Garden ni pantai buatan tau.. time kami pergi tu pon, masih banyak lagi construction tengah dilakukan.. so better kalau nak pergi,pergi time dah siap sepenuhnya lah.. ok hari ni ada professional course..
thanks for read

2 comments:

Torascool said...

salam kenal dan follow
torascool(dot)blogspot(dot)com

Norma NML said...

Salam..

Cantiknya..

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/