Saturday, March 8, 2014

Dinner SEPADU

Assalamualaikum

Erm daripada aq sem1 sampailah sem 6 sekarang, kalau balik rumah memang tak pernah ada geng sama kuantan.. dan kalau ada orang pahang pon, memang jarang ada dok kuantan.. kan best kalau ada geng balik sama sama..

disebabkan aq rasa orang pahang di UTM ni minoriti, so memang aq tak expect ada persatuan anak pahang.. rupanya ada.. tapi tak lah seramai anak anak terengganu dan kelantan.. 

so since baru tahu ada group Sekretariat Anak Pahang Darul Makmur (SEPADU) wujud.. so ambillah kesempatan nak pergi dinner anak anak pahang.. tapi ada lagi masalah sebab aq tak ada geng nak pergi.. so ajak dan paksa jugalah kawan yang dok kelantan teman sekali.. 


makan malam ni turut bersama VIP YB Dato Shahaniza Binti Shamsudin yang berlangsung pada 6 Mac di Dewan Banquet.. malu juga nak pergi sebab tak kenal siapa siapa, tapi nasib baiklah tak ramai sangat anak anak Pahang.. so boleh makan dengan tenang..



our Dinner..


best la YB Dato Shahaniza ni.. peramah dan cantik saja orangnya...




malam tu ramai yang pakai baju biasa biasa saja sebab tak ada tema apa.. kami cuma pakai apa yang ada saja sebab last minute baru tahu ada dinner.. tapi yang penting kenyang... 

us
lepas makan, ada sesi bergambar.. tapi kami terus susup balik sebab ada kerja kena buat malam tu.. so bestlah dinner ni..hope pihak SEPADU boleh buat banyak program khidmat masyarakat yang melibatkan anak pahang..
ok thanks for read...

No comments: