Tuesday, March 18, 2014

KFC's with them

Assalamualaikum

minggu ni pembelajaran kami dah sampai ke week 6, sekejap sangat rasa masa berlalu sebab start sem ni kami rasa macam tak ada weekend sebab weekend diisi dengan bengkel.. so tulah padahnya jika ambil bengkel time akhir akhir sem.. 

minggu ni last bengkel untuk dan bermulalah mid sem break next week.. ahad malam lepas kami ajk ajk UTMA habiskan masa di KFC sebab ada orang nak belanja.. so pergilah sana, serius dah lama tak hang out sama sama dengan dorang selepas berakhirnya program bulan 2 lalu..

US

erm mula mula makan dekat dalam, lepas tu nasib baiklah ada meja dekat luar, so makanlah kat luar.. lebih privacy sikit maklumlah banyak sangat ceritanya,, nasib baik cukup cukup meja untuk kami semua..


lepas berakhirnya sesi makan makan, so kelam kabutlah kami balik sebab esok pagi isninnya, kami ada test.. dan minggu depan ada lagi test.. so boleh katakan banyak sangat kerja kena settle kan sebelum mid sem break.. sebab buka buka cuti saja dah kena present.. 


dalam pada kita bergembira, janganlah pula dilupakan pada penumpang dan semua aircraft yang hilang dalam pesawat MH370.. jangan putus untuk berdoa.. banner di atas ni di Fakulti Geoformasi dan Harta Tanah.. 

signature. we are waiting for mh370
ok.. thanks for read, good luck..

No comments: