Monday, May 5, 2014

Family Day Kolej

Assalamualaikum

Labor Day yang lalu, kami ada Program Family Day Kolej di Tasik Desa Bakti UTM.. ikutkan perancangan buat di Desaru, tapi disebabkan cuaca yang tak menentu so buat dekat dekat sini saja. inipon sepatutnya program start pukul 7 pagi, tapi disebabkan hujan terpaksa start 9 pagi..


Family Day Button

macam biasa, sebelum start program, kena lah isi perut kenyang kenyang dulu sebelum bermain.




setiap peserta dan fello dikehendaki membawa hadiah masing masing sebagai pertukaran untuk aktiviti tukar tukar hadiah.


aktiviti dimulakan dengan ice breaking. antara sukanekanya adalah music chair, tarik tali, belon air, lari dalam guni, dan lain lain.. setiap peserta dikehendaki memakai tema baju berwarna biru untuk keseragaman.

belon air dan music chair

tarik tali dan lari dalam guni

my group

group kami dapat tempat keempat daripada 4 kumpulan.. tempat last pon hadiah besar.. 


US


packing time

program hari tu berakhir dalam pukul 2 petang.. nasib baik sepanjang program cuaca ok.. selepas makan tengah hari, kami terus berkemas kemas dan pulang ke kolej.. then, pukul 6 petang sempatlah aq ambil bas balik rumah..

tukar tukar hadiah dapatlah mesin jahit mini dan segera, seriously dah lama nak benda ni, akhirnya tercapai juga.. unik..


ok thanks for read

2 comments:

Nafisa81 said...

Tasik desa bakti kat mana ye? Tak perasan pula.

aishah nin said...

salam ukhuwah dari saya. anda kaya dan berjaya. insyaallah :)