Saturday, May 17, 2014

Konvokesyen II

Assalamualaikum

Rabu lepas, my sis konvo di UiTM Dungun.. memang tak dapat pergilah sebab hari Rabu..  walaupun tak dapat pergi, tapi tetap nak update pasal Konvo sebab suka sangat tengok orang konvo.. happy saja muka.. masa kakak aq konvo diploma dulu di entri ini, dapat pergi dan dapat jumpa Hanis Zalikha.. 




konvo kali ini, agak bertuah bagi hadirin yang datang sebab akak aq cakap semua orang boleh masuk dewan, so tak adalah kena tunggu di luar macam selalu tu.. yang paling best, tok kami pon datang sekali meriahkan lagi konvo akak aq..






with ma dan pa

with Tok



sekarang ni family tengah berada di Sungai Petani, ada kenduri pak saudara kahwin.. bestnya pergi jalan jalan.. aq disini pula terpaksa struggle untuk exam hujung bulan ni.. ok tahniah kak teh setelah 2 tahun bertungkus lumus menghabskan degree, akhirnya dapat pegang ijazah Operation Management..
thanks for read..

No comments: