Tuesday, May 20, 2014

Upload Gambar Di Instagram Tanpa Smartfon


Assalamualaikum


Rasanya boleh katakan pengguna smartfon kebanyakan ada instagram kan, kadang kadang siapa yang ada insta mesti dah jarang update blog kan. sebab insta lebih senang dan cepat terutamanya siapa yang 24 hours with internet.


lain pulak dengan aku di uni ni, sebagai student memang 100% berharap pada wifi uni, broadband memang tak ada. apatah lagi nak langgan internet dekat fon, lagilah tak sebab takut terlalai pula.. 





so, nak log in guna dua dua pc dan fon memang jarangla sebab takut line slow.. so better log in dekat pc only.. tapi siapa yang nak upload gambar kat insta camna? tak apa, dengan pc pon kita boleh upload dan buka insta macam biasa.


insta on pc


buka insta dekat web pon senang, aku tak pernah dan tak reti nak buat tuto, so kalau nak tahu camna cara korang boleh upload gambar di insta tanpa fon , klik link dibawah:


  TEKAN SINI


sangat puas hati sebab dah lama cari aplikasi macam ni.. 

so selamat mencuba

No comments: